Empreses

Texsa inverteix 10 milions en una planta a l'Índia, on vol facturar 12 milions el 2013

El Grup Texsa de Castellbisbal, dedicat a la fabricació i comercialització de productes per a la impermeabilització, aïllaments tèrmics i acústics, a més de geotèxtils i drenatges, ha inaugurat la seva primera planta de producció a l'Índia, concretament en un nou polígon industrial de Jaipur, on hi haurà invertit fins a 10 milions. D'aquesta manera, la companyia, que es va fundar l'any 1954, vinculada sempre al sector de la construcció, manté la seva aposta per la internacionalització, ja que disposa de centres productius a Portugal, Itàlia, Colòmbia i Mèxic. El president del grup, Francesc Valls, en relació amb aquesta nova planta, ha assegurat: “Es disposarà de més capacitat de resposta per atendre la demanda a l'Índia i altres països asiàtics on ja tenim presència comercial.”

Texsa ja era present en aquest país l'any 2000, gràcies a una aliança d'empreses al 50% que va fer amb una firma autòctona, però el 2004 va adquirir totes les accions i va treballar en solitari. Amb la nova planta preveuen que Texsa Índia facturi 12 milions l'any que ve i que pugui arribar als 15 milions el 2017. La companyia va facturar l'any passat un import global de 91 milions i té una plantilla total de 250 treballadors.

La nova fàbrica ocupa uns terrenys de 15.000 m² i han reservat un espai de 2.000 m² per a un possible creixement immediat. A més, també han adquirit un terreny al costat de 15.000 m² per a ampliacions futures. Texsa Índia té la seu central a Delhi i té una plantilla de 60 treballadors en total.

Amb la posada en marxa de la nova planta podran fabricar fins a 10 milions de metres quadrats de membranes i làmines impermeabilitzants per a cobertes i cimentacions d'obra. El grup preveu acabar el 2012 tenint el 60% dels ingressos procedents del comerç internacional mitjançant les delegacions i distribucions que tenen a 45 països.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona assoleix un nou rècord d’ocupació aquest juny

girona
economia

Nou rècord d’ocupació amb l’atur més baix dels últims 16 anys

barcelona
ECONOMIA

Fira pionera d’inserció per a persones més grans de 45 anys a Tortosa

Tortosa

Anglès Textil, una de les beneficiàries del PERTE de descarbonització

anglès
estat francès

Els mercats cotitzen a l’alça el resultat de les legislatives franceses

barcelona
economia

El lloguer s’enfila un 9,7% el primer trimestre de l’any i fixa un nou rècord

Barcelona
SOCIETAT

La UdL i la UAB impulsen la ramaderia de precisió

Lleida
economia

Foment s’oposa a l’ampliació dels impostos a la banca i les energètiques

barcelona

El Consorci Forestal català dona suport al pla de reactivació

sant feliu de buixalleu