Economia

turisme

Els càmpings de Sant Pere Pescador, els més premiats

L'associació reclama suport de les administracions

Aquest any han rebut alguns dels premis de les principals associacions europees de campistes

Els càmpings de Sant Pere Pescador són els que tenen més prestigi entre els usuaris europeus. La prova és que el 71% d'aquests establiments situats a Sant Pere han rebut algun dels premis de les principals associacions europees de campistes, “fet que converteix la població en la localitat europea amb el percentatge més alt de càmpings que han rebut reconeixement”, segons asseguren en l'associació.

Les tres principals organitzacions d'usuaris relacionades amb el sector turístic europeu són: el club automobilístic alemany, ADAC, que és la primera organització d'usuaris del món i òrgan consultiu del govern, amb 17 milions de famílies associades que representen el 80% de la població alemanya; i el club Automobilístic holandès ANWB, amb 4 milions de famílies associades i la guia britànica Alan Rogers, ha reconegut la qualitat i els serveis de cinc dels set càmpings del municipi. L'associació de Càmpings de Sant Pere Pescador està formada pels càmpings: Aquarius, La Ballena Alegre, Las Dunas, La Gaviota i Las Palmeras. Al municipi també hi ha els càmpings Ànfora i el Riu.

Els premis es van entregar el gener però les inspeccions es van fer al llarg de l'estiu passat. L'Aquarius, La Ballena Alegre i Las Dunas han estat inclosos en el llistat Bestcamping 2013, elaborat a partir de les valoracions que han fet inspectors de les organitzacions ADAC i ANWB, que enguany per primer cop comparteixen les valoracions per elaborar un únic llistat amb els establiments amb més puntuacions. Aquest llistat substitueix els premis Superplatz, de l'ADAC, i Eurotop, de l'ANWB.

Las Palmeras és el càmping més valorat pels lectors de la guia britànica Alan Roger, que aplega més de 2.500 establiments.

El portaveu de l'Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador, Àlex Trias, es mostra satisfet pels guardons. Trias però, troba a faltar el “suport de les diferents administracions públiques per agilitar i facilitar l'aplicació de la complexa normativa, que dificulta mantenir el nivell de qualitat de les instal·lacions i posa en perill la nostra competitivitat davant de països com Itàlia o França”.

D'altra banda, nou càmpings de la demarcació de Girona s'han incorporat aquest any a la llista Bestcamping 2013: Laguna, de Castelló d'Empúries; L'Àmfora, Aquarius, Las Dunas i La Ballena Alegre, de Sant Pere Pescador; Les Medes, de l'Estartit, El Delfin Verde, de Torroella de Montgrí, Cypsela Resort, Platja de Pals, i Yelloh Village Mas Sant Josep, de Santa Cristina d'Aro.

LA FRASE

Trobem a faltar el suport de les administracions per facilitar l'aplicació de la normativa
Àlex Trias
Portaveu de l'Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador
Estem molt satisfets pel reconeixement que fa el campista europeu a les nostres instal·lacions
Àlex Trias
Portaveu de l'Associació de Càmpings de Sant Pere Pescador


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.