Economia

EMPRESA

Girmoto reuneix els agents gironins de la marca Piaggio

El grup Sadurní, de Fornells de la Selva, és des del setembre el concessionari oficial de la marca de motos italiana

Girmoto, concessionari oficial de Piaggio a les comarques gironines, va reunir ahir per primera vegada a Fornells de la Selva la vintena d'agents que venen les motos del grup italià Piaggio a la demarcació. L'objectiu era, segons va explicar el gerent del grup Sadurní, Sadurní Tarrés, presentar-se de forma oficial, donar a conèixer el que representa el món Piaggio i presentar novetats i “el que és més important, agrair als agents la seva professionalitat”. A la convenció també van assistir representants de Piaggio Espanya.

Girmoto té la concessió oficial del grup italià Piaggio a la demarcació de Girona des del setembre de l'any passat. Era la primera vegada que les cinc marques del grup italià –Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia i Derbi– aconseguien agrupar-se sota un mateix sostre, en aquest cas a les instal·lacions del grup Sadurní, a Fornells de la Selva. Piaggio comparteix concessió amb les marques automobilístiques Mazda i Chevrolet.

El gerent del grup, Sadurní Tarrés, va comentar que el fet que fins ara les cinc marques de motos a Girona estiguessin tan disperses ha provocat que la quota de mercat gironina fos “molt baixa” –al voltant del 9%–, quan a Catalunya se situa al 14% i a l'Estat espanyol, al 18%. Sadurní preveu que haver aconseguit agrupar-les totes sota un sol espai, farà que en un parell d'anys s'iguali “la quota de mercat catalana”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.