Economia

TURISME

Fer-hi estada és un plaer

L'hotel de cinc estrelles Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro potencia les estades romàntiques i inaugura demà una habitació amb mobles de doble ús que afavoreixen les relacions de parella

Buscar un hotel per fer una escapada romàntica amb la parella és cada vegada més habitual. Això ha fet que molts hotels ofereixin als clients detalls que ajudin a fer especial l'estada: una ampolla de cava, bombons, pètals de rosa, espelmes, un sopar romàntic...

L'hotel de cinc estrelles de Platja d'Aro Sallés Hotel & Spa Cala del Pi ha fet un pas més i ha decidit habilitar una habitació amb ambientació especial i mobles de doble ús perquè, a més de propiciar el relax i el descans que s'espera gaudir en una suite, també “potenciï” –sempre que es vulgui, és clar– les relacions de parella. La suite Margarita Bonita, que és com es diuen aquests tipus d'habitacions i que munta una empresa de Lleida, és la primera que s'instal·la en un hotel de cinc estrelles. Però no és el primer establiment hoteler gironí que hi aposta, ja que l'hotel de quatre estrelles Llegendes de Girona ja fa dos anys que va decidir muntar-ne una amb gran èxit i amb molts clients repetidors.

El Sallés Hotel & Spa Cala del Pi disposa de 49 habitacions i es va inaugurar ara fa sis anys. És un establiment amb una clientela molt fidelitzada –parlen del 80% dels seus clients–, perquè “el fet de tenir poques habitacions et permet donar un servei personalitzat”. “Intentem vendre la distinció i el servei ben fet i el luxe ben estès”, puntualitza el director de l'hotel, Xavier Colocho, que assegura que la seva màxima és parar el temps per al client perquè s'hi trobi a gust.

Amb la suite Margarita Bonita l'hotel ha volgut oferir als clients una estada “diferent, romàntica i amb un punt atrevit i picardiós”, i tot això en unes instal·lacions senyorials i de màxima qualitat, perquè l'hotel està instal·lat en una antiga masia catalana amb vistes espectaculars i sortida directa a la cala del Pi. L'habitació inclou un llit que pot reproduir el ritme de les relacions íntimes i un sofà tàntric que afavoreix les relacions de parella gràcies al seu disseny ergonòmic. La suite disposa d'un sistema lumínic que permet escollir l'atmosfera que vingui més de gust en cada moment.

L'hotel forma part d'una cadena de vuit establiments hotelers propietat de la família Sallés de Sant Antoni de Calonge. D'aquests establiments hotelers, tres són a la demarcació: el de la Cala del Pi de Platja d'Aro; el Mas Tapiolas, de quatre estrelles, situat a Santa Cristina d'Aro, i el Sallés Hotel Aeroport de Girona, també de quatre estrelles. Colocho explica que el Cala del Pi obre tot l'any i ha aconseguit el que molts hotelers voldrien, que és tenir clients tot l'any i amb ocupacions superiors al 90%. Els seus clients principals són els francesos, per la proximitat de la frontera, i també els catalans. Els russos també són clients habituals, sobretot a l'estiu. I entre els clients més coneguts hi ha futbolistes i cantants, entre d'altres, que busquen “el servei i la privacitat d'un hotel de poques habitacions i la gastronomia de qualitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.