Economia

Els empresaris de la Foia de Castalla demanen millores estructurals per competir

Una reunió mantinguda recentment ha posat de manifest la necessitat de millores de les infraestructures per poder estar més presents en el camp estatal i internacional

Els empresaris de La Foia de Castalla han demanat a representants polítics una millora de les infraestructures comarcals amb la finalitat de poder ser competitius en el mercat nacional i internacional.

La petició és va realitzar la setmana anterior en la reunió mantinguda entre representants de les associacions empresarials UCEF, IBIAE, AECAST, Empresaris d'Onil, Tibi i Biar, així com l'Institut Tecnològic amb els parlamentaris nacionals d'Alacant i responsables de la Comissió d'Indústria, comerç i turisme, Agustín Almodóvar, Virgina Romero i Mario Flores, així com els senadors autonòmics Juan Rodríguez i Julio de Espanya.

Entre els temes que es van tractar destaca la demanda de construcció d'una subestació elèctrica a Castalla, infraestructura que el sector industrial porta demandant des de fa més de 8 anys i la construcció de la qual no només solucionaria els problemes de proveïment de la Foia, sinó que milloraria el servei a les comarques limítrofes.

També es va informar de la necessitat de dotar de fibra òptica els polígons industrials, ja que les empreses necessiten una correcta connexió a internet per treballar de forma eficient i sense obstacles que entorpeixin la comunicació.

Per finalitzar, els empresaris també van mostrar la necessitat de comptar amb un subministrament de gas d'alta pressió per als polígons, aspecte fonamental per al correcte desenvolupament i creixement de les empreses.

Aquests temes, així com el finançament a les empreses micro i pymes, van ser exposats damunt la taula degut a les necessitats reals que estan coartant el desenvolupament industrial, tant de les actuals empreses com les que volen implantar-se en aquesta zona industrial.

Els s'han compromès a portar fins als ministeris i conselleries les necessitats de la indústria de la Foia de Castalla, ja que les consideren com «mesures necessàries en els moments actuals que ens trobem, puix ser competitius en mercats exteriors és essencial, i un territori industrial com aquest demanda per crear riquesa i ocupació».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Rússia

Rússia augmenta un 82% els ingressos per la venda de petroli i gas el 2024

barcelona
unió europa

La CE exigeix a Booking complir amb la llei de mercats digitals

barcelona
ECONOMIA

Came Parkare s’instal·larà al parc de l’Alba

CERDANYOLA DEL VALLÈS

Compradors d’or, paranoics o assenyats?

Barcelona

El negoci de les caixes fortes reneix

barcelona
Ruben Sans
President de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC)

“L’empresari segueix veient-se com una figura negativa”

Barcelona
DE MEMÒRIA

Línies d’ultramar (1906)

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Tecnologia

La Mobile World Capital vol lluir “el llegat” que deixa el MWC

Barcelona

El mercat posa a prova la joiera responsable

barcelona