Economia

economia

Les cabanes als arbres de Sant Hilari, al País Basc

La iniciativa de construir cabanes als arbres de Sant Hilari Sacalm –pionera a l'Estat espanyol– arribarà al País Basc. Karin van Veen i Manu Grymonpré, impulsors del projecte català, estan fent una campanya de micromecenatge per tal d'obrir un nou complex a Euskal Herria, segons va informar ahir l'ACN.

La campanya, en tres mesos, ha aconseguit reunir quasi 300.000 euros, el 85% dels diners que calen per fer realitat el complex, que estarà situat a Zeanuri, a prop de Bilbao, i que tindrà deu cabanes muntades a dalt dels arbres, a uns vint metres de terra; de fet, estaran entre les més altes del món. El projecte està valorat en 350.000 euros i la previsió és que les cabanes, que ja s'estan construint, estiguin acabades aquest any.

La campanya per finançar aquest altre allotjament amb cabanes fixades a les copes dels arbres ha convençut, fins ara, una setantena de petits inversors que han vist en la iniciativa una manera segura d'invertir els seus diners i de participar en un projecte singular. El centre té previst obrir aquest mateix any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.