Economia

Ontinyent crea un banc de naus i locals comercials

La iniciativa de l'Ajuntament tracta de dinamitzar l'activitat econòmica en la ciutat a través del foment de la implantació de noves empreses i negocis al municipi

El consistori finançarà el 50% del lloguer dels nous emprenedors

L'Ajuntament d'Ontinyent ha procedit a presentar a les immobiliàries de la ciutat el programa del Banc de Naus Industrials i Locals Comercials posat en marxa des del consistori per a dinamitzar l'activitat econòmica en la ciutat i fomentar la implantació de noves empreses i negocis al municipi. Aquest programa, que forma part del pla de reactivació econòmica i foment de l'ocupació impulsat pel govern municipal, crearà una borsa de naus industrials i locals comercials en diferents punts de la ciutat que estiguen sense activitat actualment. Els propietaris les oferiran en règim de lloguer a un preu preferent, i l'Ajuntament afavorirà el pagament del lloguer ja que el 50% de la subvenció que es puga concedir a l'emprenedor anirà directament al propietari dels locals i naus, una ajuda finançada amb fons del citat pla.

L'alcalde del municipi, Jorge Rodríguez, acompanyat pel primer tinent d'alcalde, Josep Francés, s'ha reunit amb representants de huit agències immobiliàries locals. Aquesta reunió entra dins la ronda de contactes amb propietaris i agents de la propietat que s'estan duent a terme perquè aquests aporten les dades dels seus locals, així com el seu estat i altres informacions d'interés, per a incloure-les en la base de dades del Banc de Naus i Locals. Els agents immobiliaris han valorat la iniciativa, i ja han començat a arribar les primeres fitxes de locals i sobretot de naus industrials al departament de Promoció Econòmica, des d'on es gestionarà aquest programa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.