Economia

maresme

Vilassar de Mar reobre el mercat municipal com a “pol d'atracció” del comerç local

L'equipament ocupa una superfície de 2.800 m², compta amb 11 parades interiors i 14 locals exteriors

La inauguració coincideix amb la celebració de la I Nit de Comerç del municipi

Empenta significativa pel comerç local la que s'ha visualitzat aquest cap de setmana a Vilassar de Mar. Dissabte reobria les portes el mercat municipal en el nou edifici promogut des de l'empresa Societat Municipal de Promocions Urbanes, SA. L'equipament té una superfície de 2800 m² repartits en una planta baixa i un semisoterrani. Compta amb 11 parades interiors i 14 locals exteriors, tres dels quals es troben a la planta semisoterrani. L'espai semisoterrani comptarà també amb 800m2 destinats a equipaments del mateix mercat. L'espai destaca, segons els responsables municipals, per ser “un equipament modern, pròxim, dinàmic, adaptat a l'entorn i amb una gran lluminositat natural gràcies al sistema de claraboies al sostre”. El mercat està pensat per ser un “pol d'atracció” per als compradors però també un recorregut alternatiu atractiu per a tothom, integrat a la trama urbana, per on poder passejar. Per això té quatre accessos: pels carrers Mn. Joan Rebull i Narcís Monturiol, per l'avinguda Montevideo i per la nova plaça, la plaça del Mercat, per sobre del carrer Picasso. L'edifici, a més del nou Mercat, acull locals comercials, oficines, habitatges, un aparcament soterrat i una nova plaça pública. L'actuació ha comportat la millora de l'entorn.

D'altra banda, la inauguració de les instal·lacions va coincidir amb la celebració de la I Nit de Comerç organitzada per Vilassar Comerç, en col·laboració amb l'Ajuntament en la que prop d'un centenar de botigues va obrir des de les 8 del vespre fins les 12 de la mitjanit, amb la celebració de diversos concerts i diferents activitats lúdiques al carrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.