Economia

S'organitza a Ontinyent una vetllada on els comerços faran descomptes del 20 al 40%

Oci, gastronomia i cultura dissabte a la nit en aquesta localitat d ela Vall d'Albaida amb la “Nit Oberta”

Els comerços d'Ontinyent obriran en la nit d'aquest dissabte 19 d'octubre fins la matinada amb motiu de la “Nit Oberta”, una vetllada organitzada per l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants Comerç IN per dinamitzar l'activitat comercial urbana.

El regidor de l'àrea, Joan Sanchis, destacava en l'acte de presentació la importància de dur a terme activitats com aquesta, “que estan convertint Ontinyent en un referent de dinamització comercial a la comarca i el conjunt del País Valencià”, tal com ha constatat la Direcció General de Comerç al seu informe sobre el foment de la innovació comercial.

Des de Comerç IN, Rafa Vaello i Amparo Boscà, explicaven que els comerços participants oferiran els seus productes de temporada amb un descompte del 20%, que en alguns casos concrets (almenys 1 producte per establiment) serà del 40%. Igualment, hi haurà una zona “outlet” amb descomptes de entre el 50% i el 70%. Com a complement, els comerços oferiran demostracions de cuina, desfilades, còctels, música en directe, menjar i dolços.

Entitats afegides

Enguany s'han afegit també altres entitats com el Gremi de Forners, que oferirà degustacions en un estand al Carrer Martínez Valls; Caixa Ontinyent, que oferirà la possibilitat de visitar gratuïtament l'exposició “El Mundo de los Niños” al seu Centre Cultural; el Museu Fester, que obrirà les seues portes; o la Colla de Campaners, que oferirà visites guiades a la torre del Campanar de l'església.

A més a més, la Regidoria de Cultura col·labora obrint la Casa de Cultura en horari especial per permetre visitar l'exposició “Guerra i Oblit” al Carrer Major; i des de les 21 hores i fins la 1.30 de la matinada hi haurà “deejays” repartits per tota la ciutat, als carrers Martínez Valls, Carrer Major, Furs, Francisco Cerdà i José Simó Marín.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.