Empreses

Aeronpark farà manteniment d'avions a l'aeroport de Lleida

La companyia de manteniment d'avions Aeronpark ha iniciat la seva activitat a l'aeroport de Lleida-Alguaire. Després d'un any de preparatius, tràmits i obres, aquesta empresa ha construït una plataforma per a aeronaus de més de 20.000 metres quadrats, superfície que triplica les posicions d'estacionament actuals de l'aeroport.

La inversió ha superat el milió d'euros i ha permès crear 8 llocs de treball directes i 20 d'indirectes.

Aeronpark ja ha començat les negociacions amb diferents companyies aèries per convertir el complex aeronàutic lleidatà en una de les bases de referència del sud d'Europa. Concretament, aquesta empresa ofereix serveis d'estacionament de llarga durada, preservació i manteniment en línia d'aeronaus comercials i privades. Aeronpark (abans Air Hoster) donarà servei a les companyies per preservar part de la seva flota quan operativament sigui necessari. L'empresa creu que l'hivern, quan minva l'activitat i la meteorologia resta vols, pot convertir-se en la “temporada alta” per a la seva activitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia