Economia

LSolé obre a Mataró i reforça l'enginyeria

L'empresa de Massanes instal·la oficines en un edifici emblemàtic de la capital maresmenca

LSolé, l'empresa de Massanes especialitzada en solucions d'energia neta per a ús industrial, ha fet una aposta per reforçar la seva àrea d'enginyeria amb l'obertura d'oficines més enllà de la seu principal a la Selva i amb l'adquisició d'un programari nou. Concretament, l'empresa familiar ha obert oficines noves en un edifici emblemàtic de Mataró, la nau Minguell –una antiga fàbrica tèxtil rehabilitada–. Es tracta d'un total de 300 metres quadrats de la tercera planta d'aquest edifici històric.

Aposta pel creixement

Segons expliquen en l'empresa, augmentar l'espai de treball i de la tecnologia en una empresa d'enginyeria de la combustió, que fabrica calderes i plantes, és una sensible millora funcional i de capacitat empresarial que pot accelerar el desenvolupament i creixement del seu projecte corporatiu i del seu negoci. Pel que fa al nou software de simulació dinàmica, reforça la capacitat d'R+D+I en enginyeria de la combustió i potencia el desenvolupament dels productes. Concretament, permetrà millorar l'eficiència dels dissenys i fer front a dificultats en la part constructiva, expliquen en LSolé.

L'empresa, amb més de 26 anys d'experiència en la generació d'energia mitjançant plantes de biomassa, acaba de participar, a més, en la fira Genera a Madrid, on ha presentat la línia de calderes ES, un producte pensat per acostar els avantatges de la biomassa a un nombre d'indústries i edificacions més gran. Un exemple de l'evolució tecnològica de l'empresa és constatar com ha passat dels 300 kW de la primera instal·lació als 7 MW d'energia tèrmica d'una planta a l'Estat francès encarregada a principi del 2014. LSolé ha instal·lat en 20 països més de 500 plantes de generació d'energia (amb potències de 20 MW tèrmics i 2 MW elèctrics de mitjana). Exporta més del 75% de la facturació, superior als 9,6 milions.

LA XIFRA

9,6
Milions
d'euros són els que va facturar l'empresa el 2012, dels quals, més del 75% provenen de l'exportació.

LA DATA

1985
Any
en què es va fundar l'empresa familiar líder en la generació d'energia mitjançant plantes de biomassa.

LA FRASE

LSolé aporta com a diferència rellevant una gran capacitat d'adaptació per cada tipus de combustible de biomassa de tot tipus


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia