Economia

L'Hotel Albons reobre totalment reformat

L'establiment manté la categoria de quatre estrelles i, al marge del turisme estival, aposta per convencions i banquets

Estrena una nova ‘suite' de luxe

L'Hotel Albons, tancat durant les tres darreres temporades per afrontar una reforma a fons, va reobrir, divendres, amb una festa que va aplegar prop d'un centenar de persones. L'establiment, adquirit per un grup inversor rus l'octubre del 2009, havia format part en l'anterior etapa del grup hoteler Mas de Torrent, de la família Figueras. Els nous propietaris li han donat “un aire molt més modern”, assenyala un dels responsables, Mario González, però l'altre gran atractiu –l'emplaçament panoràmic dalt d'un turó des d'on es divisen el Montgrí i la plana de l'Empordanet– es manté invariable.

L'establiment tampoc no ha variat la categoria de quatre estrelles, però a les 29 habitacions dobles i 3 suites han afegit una nova suite de luxe. Funcionarà entre Setmana Santa i el mes d'octubre, però González hi afegeix que la resta de l'any el complex i les habitacions també estaran oberts per a la celebració de banquets o convencions professionals o empresarials.

Al mig del triangle dalinià

La carta del restaurant vinculat al complex oferirà plats i receptes basats en la cuina mediterrània, amb una sala per a banquets totalment renovada. L'hotel vol explotar la seva ubicació en un entorn rural i tranquil, explica González, “però a només deu minuts de trajecte a les platges de l'Escala, Sant Martí d'Empúries i l'Estartit”. L'altre punt fort és que l'establiment està situat dins del triangle de Dalí, que formen el Teatre Museu de Figueres, la casa del pintor a Portlligat i el castell de Púbol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]