Economia

Tavernes contractarà 116 peons agrícoles al llarg de l'estiu

Faran diverses actuacions de manteniment i neteja d'espais naturals del municipi

Un total de 116 veïns treballaran des de juliol fins a setembre gràcies a la subvenció de 144.047 euros del Ministeri i els vora 16.000 euros que aporta l'Ajuntament de Tavernes en concepte de reconeixement mèdic, quitança, i material i equipament.

L'Ajuntament ha rebut una subvenció de 144.047 euros procedents del Ministeri d'Ocupació i Afers Socials (Servei Públic d'Ocupació Estatal) i serà gràcies a això que .els 116 treballadors agrícoles tindran la possibilitat de treballar durant un mes fent accions de condicionament i millora dels espais naturals i l'entorn de la ciutat.

Aquesta subvenció s'emmarca dins del projecte denominat Projectes de Garantia de Complements de Renda, que està adreçat a treballadors aturats dels sector agrícola que paguen el cupó agrari i que estan inscrits en el Servef. Els requisits per a poder accedir a una contractació són: estar inscrit com a demandant d'ocupació abans del 13 de juny de 2014, haver treballat en el règim especial agrari almenys un mes durant els últims nou mesos i, com a mínim, tres mesos al llarg de l'últim any.

La presentació de sol·licituds i de la documentació justificativa serà fins al 13 de juny pel registre d'entrada de l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia