Els pagesos tallaran diumenge la C-14 a Alcover, en plena operació tornada, pel preu de l'avellana

El sindicat Unió de Pagesos (UP) ha concretat l'anunci de mobilitzacions per aquest diumenge com a mesura de queixa per la falta de pressió davant les autoritats europees i la falta de mecanismes d'equilibri pel baix preu de les importacions de l'avellana turca, competència directa de la del Camp de Tarragona. Els pagesos es manifestaran tallant la nova autovia de la C-14, a l'altura d'Alcover, cosa que pot agreujar el previsible col·lapse que ja hauria patit aquesta carretera coincidint amb l'operació tornada de les vacances d'agost, en què milers de turistes de la Costa Daurada tornen als seus domicilis habituals a Ponent a través de la C-14. De fet, la via ja acostuma a embossar-se cada diumenge, tot just a partir d'Alcover en direcció a Montblanc, quan s'acaba el tram d'autovia.

Els pagesos tenen previst tallar el trànsit cap a les cinc de la tarda, tot i que ahir encara no ho havien comunicat a la Delegació del Govern, titular de la carretera. El que demana el sector de la fruita seca tarragonina són més controls sobre les importacions d'avellana turca i drets duaners addicionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.