Economia

L'hotel Mas de Torrent commemora els 25 anys amb l'elaboració d'un vi

Es tracta d'una selecció especial de Peralada elaborada especialment per a l'ocasió fruit de la col·laboració del celler i l'exclusiu hotel de cinc estrelles

L'hotel Mas de Torrent compleix 25 anys i per celebrar-ho ha elaborat un vi commemoratiu; una selecció especial de Peralada elaborada especialment per a l'ocasió fruit dels anys de col·laboració de l'hotel de cinc estrelles i el celler empordanès. El nou vi ha estat creat conjuntament pel sommelier de Mas de Torrent, Pere Palmada, i l'enòleg de Peralada, Delfí Sanahuja.

Segons explica l'hotel sota l'epígraf “25 anys compartint felicitat”, aquest vi vol ser un reflex de les millors sensacions de l'Empordà. Un cupatge de garnatxa i carinyena, les varietats autòctones empordaneses per excel·lència, envellit durant deu mesos en bótes de roure francès Allier. Aquest vi tan especial podrà trobar-se a Mas de Torrent Hotel & Spa dins de la seva carta habitual de begudes, i a més l'hotel oferirà la possibilitat de poder comprar en exclusiva les ampolles d'aquesta selecció de Peralada.

“El vi de Peralada es caracteritza pel seu harmoniós equilibri de fruita madura i les notes balsàmiques típiques del paisatge d'aquesta terra. Presenta un color cirera amb tonalitats violeta. L'aroma és intensa, amb reminiscències de fruites madures, fines notes de criança i un fons especiat. En boca és fresc, rodó i amb uns tanins polits que li confereixen suavitat. És un vi elegant, equilibrat, llarg i amb molt bona capacitat d'envelliment”, explica l'hotel en un comunicat.

‘Felicitarte'

Aquest vi s'uneix als actes de celebració de Felicitarte, un projecte que commemora els 25 anys de l'hotel i que uneix dos conceptes especialment vinculats a ell: la felicitat i l'art.

Com a eix central d'aquest projecte, aquest hotel empordanès exposa una col·lecció inèdita de tapets signats pels millors artistes nacionals i internacionals del segle XX, que va néixer com a resultat d'un homenatge a Picasso en els anys setanta, i que es preveu que podrà ser visitada fins al mes d'octubre.

LA XIFRA

25
anys
compleix l'hotel Mas de Torrent i per celebrar-ho ha creat un vi conjuntament amb el celler Peralada.

LA DATA

10.2014
Mes
fins al qual l'hotel exposa una col·lecció inèdita de tapets signats per artistes nacionals i internacionals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Came Parkare s’instal·larà al parc de l’Alba

CERDANYOLA DEL VALLÈS

Compradors d’or, paranoics o assenyats?

Barcelona

El negoci de les caixes fortes reneix

barcelona
Ruben Sans
President de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC)

“L’empresari segueix veient-se com una figura negativa”

Barcelona
DE MEMÒRIA

Línies d’ultramar (1906)

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Tecnologia

La Mobile World Capital vol lluir “el llegat” que deixa el MWC

Barcelona

El mercat posa a prova la joiera responsable

barcelona
Contra xifrada
Jordi Garriga Riu

L’actiu de la natura

Floox ja té al mercat el seu carregador ràpid compacte

L’Hospitalet de Llobregat