Acció per promoure a França la gastronomia empordanesa
Promoure els productes locals, amb l'arròs de Pals i la gamba de Palamós com a principals protagonistes –tots dos adherits a la marca de garantia Productes de l'Empordà–, i també els oficis relacionats amb aquests productes, va ser l'objectiu de la invitació a Pals, Palamós i Platja d'Aro que periodistes francesos van rebre del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració dels ajuntaments d'aquests municipis i el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Centre de Promoció Turística de París.
Al llarg de quatre dies, a mitjan setembre, els periodistes de mitjans de comunicació com ara el diari Midi Libre (TV Midi Libre), la revista Obiwi per als amants del benestar, la revista de luxe Luxury Touch, el portal Voyages-scnf.com i la bloguera Maïder Oyarzabal del blog Il était une faim, van descobrir les particularitats de l'arròs de Pals, els vins de l'Empordà, les anxoves de Palamós i les melmelades de Castell d'Aro. L'oferta gastronòmica va ser complementada amb les visites al recinte gòtic de Pals, al nucli antic de Castell d'Aro, a l'Espai del Peix i també al camí de ronda de s'Agaró.