Economia

Novetats d'empreses gironines, a París

Quinze empreses gironines participen i presenten les seves novetats al Saló Internacional Sial París, que se celebra a la capital francesa fins avui i que durant quatre dies ha esdevingut l'epicentre del món agroalimentari. El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, va assistir ahir a la fira per encoratjar els empresaris catalans a seguir el camí de la internacionalització. Pelegrí va fer referència al “model alimentari català”, basat en la qualitat i l'origen com a factor de diferenciació, com l'opció més viable per donar sortida a la producció agrària: “Un model fonamentat en la defensa de les característiques de seguretat, diversitat i qualitat dels productes.”

Les empreses gironines situades al pavelló de carnis són: Boadas 1880, de Girona; Cárnicas J. Colomer, de les Preses; Carpacios Naturia, de Girona; Casanova Hermanos, de Camprodon; Embotits Can Calet, de Sant Joan les Fonts; Embutidos Caseros Collell, de les Preses; Embutidos Caula, de Sant Gregori; Embutidos Juan Aulet Torrent, d'Anglès; Hijos de José Casaponsa, de la Vall de Bianya, i Mas Parés, de Sant Martí Sapresa. Pel que fa al pavelló d'alimentació general, hi ha: Aigua de Sant Aniol, de Sant Aniol de Finestres; Anxoves de l'Escala, de l'Escala; Birba Biscuits; de Camprodon; Frit Ravich, de Maçanet de la Selva, i Trias Biscuits, de Santa Coloma de Farners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia