Economia

Tecnic Industrial Engineers creix

L'empresa de Riudarenes multiplica per vint la facturació en quatre anys

L'empresa d'enginyeria Tecnic Industrial Engineers de Riudarenes ha multiplicat per vint la facturació en els darrers quatre anys després de reformular el model de negoci familiar, nascut el 1996. Tecnic Industrial Engineers és una de les dotze companyies que l'any passat van formar part del pla Embarca a l'acceleradora Start-up Catalonia al Parc Científic de Girona. La companyia, segons va informar el Departament d'Empresa i Ocupació, ha passat de facturar 60.000 euros el 2011 a facturar 1,2 milions d'euros l'any passat i ha creat dotze llocs de treball. Actualment l'empresa té 17 llocs de treball i ha invertit 400.000 euros per ampliar les instal·lacions. La previsió és que la facturació arribi enguany als 1,7 milions i es creïn sis llocs de treball més, i que el 2016 s'ampliïn les instal·lacions 1.300 m² més. La clau del creixement és que l'empresa inverteix “constantment en formació i maquinària”.

L'empresa va començar treballant en el camp de l'enginyeria industrial i després va dedicar-se a la serralleria, al món de la construcció. Fa quatre anys, però, van detectar que hi havia noves demanda al sector industrial. Així, l'equip es va formar a França i Alemanya i va canviar el model de negoci, agrupant totes les fases que comprenen els processos de fabricació de maquinària que habitualment duen a terme empreses diferents. Ara ofereixen l'enginyeria de processos, la transformació metàl·lica, el mecanitzat i el muntatge per a clients dels sectors farmacèutic, sanitari, aeronàutic, alimentari i de l'automoció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia