Economia

AGRICULTURA

Estudi sobre la reducció de nitrogen

La conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha constatat que l'ús de baixos nivells de proteïna bruta amb un equilibri adequat dels aminoàcids en els pinsos i l'obtenció d'uns bons índexs productius minimitza les excrecions de nitrogen en els purins. Aquesta és una de les primeres conclusions que s'han obtingut a la granja pilot de l'Institut d'Investigació i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) de Monells, que forma part del projecte Life + Futur agrari.

El projecte ha consistit en una prova pilot amb porcs allotjats de manera individual per poder controlar els consums de pinsos i la qualitat de la canal. S'ha conclòs que amb una alimentació multifase que s'ajusti al màxim als requeriments de proteïna i fòsfor de l'animal, i amb uns bons índexs productius, s'aconsegueixen reduccions importants de nitrogen i fòsfor en les excrecions del porc.

I.b.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia