Economia

Un treballador mor en un accident laboral a Torelló

L'operari es precipita al buit des del sostre d'un magatzem en construcció al carrer Gleva

La víctima tenia 55 anys, nacionalitat espanyola i era veí del municipi

Un treballador ha mort aquest dijous a Torelló (Osona) en caure des del sostre d'un edifici, han informat els Mossos d'Esquadra.

L'accident laboral ha passat al número 28 del carrer Gleva minuts abans de les onze del matí. L'operari estava treballant al sostre magatzem en construcció quan, per causes que s'estan investigant, s'ha precipitat al buit.

Els cossos d'emergències s'han desplaçat immediatament al lloc dels fets, però no han pogut salvar-li la vida. La víctima tenia 55 anys, nacionalitat espanyola i era veí de Torelló.

L'accident ha mobilitzat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els fets s'han posat en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic i del Departament d'Empresa i Ocupació, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia