Economia

La Plataforma per la Reindustrialització presenta a Indústria el DNI Industrial

La proposta abraça les comarques de la Vall d'Albaida, la Foia de Castalla i l'Alcoia- Comtat

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial, de la que són membres COEVAL, IBIAE i FEDAC, ha presentat recentment al conseller d'Indústria Máximo Buch i al secretari autonòmic d'Indústria i Energia José Monzonis l'estudi sobre el DNI Industrial de les comarques de la Vall d'Albaida, la Foia de Castalla i l'Alcoia- Comtat.

La plataforma va exposar les dades de l'estudi, així com l'objectiu fonamental que es persegueix com és l'enfortiment de la indústria com activitat econòmica que genera més ocupació. A més, se'ls va posar en coneixement que la finalitat d'aquest estudi és donar a conèixer la situació en la que es troba aquesta zona, demostrant que «aquestes comarques són industrials i han de seguir sent-ho, ja que les seues empreses estan duent a terme una contínua aposta per la qualitat, les noves tecnologies, la innovació o la professionalitat, entre uns altres».

Les dades mes significatius que es van ressaltar al llarg de la reunió van ser que al territori que comprèn la Vall d'Albaida, la Foia de Castalla i l'Alcoia-Comtat, les seues indústries tenen una facturació anual de 2.000 milions d'euros, es genera el 6,7 % de l'ocupació, es produeix el 6% de la facturació industrial del País Valencià, 14.500 llocs de treball directe, hi ha 1.362 empreses industrials multisectorials, el 9% de l'exportació de la Comunitat Valenciana es produeix en aquest territori, estan el 7% de les empreses industrials valencianes i tot això, solament, amb el 3,2% de la població de tota la comunitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia