Economia

Gastronomia

Guardons culinaris

El col·lectiu gastronòmic de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà, La Cuina del Vent, va organitzar dilluns a Llers la festa anual Remena'm la cirera!, en reivindicació de la cirera de Llers i Terrades com a producte gastronòmic de qualitat de la comarca. En el marc d'aquesta festa es van lliurar guardons del col·lectiu per premiar el treball de professionals del sector: el Grup Gastronòmic del Pla de l'Estany i l'empresa Collverd&Co. També es va distingir els restaurants Antaviana, Empòrium, La Rectoria, Els Pescadors i La Quadra.

epa



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CaixaBank, escollida millor entitat de banca privada digital d’Europa 2024

barcelona
economia

Banc Sabadell rebutja l’inicial oferta d’absorció del BBVA

barcelona

La Cuina de l’Empordanet presenta la seva nova guia de restaurants

begur

El Vívid, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, tanca amb el 89 % d’ocupació

girona

Acord de col·laboració entre la Cambra i CaixaBank

girona
GIRONA

La demarcació tanca el mes d’abril amb rècord històric d’ocupació

GIRONA
Economia

Rècord d’ocupació a l’abril a Catalunya amb 3,76 milions d’afiliats

barcelona
economia

El PIB de Barcelona supera per primera vegada els 100.000 milions

Barcelona

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona