Economia

L'empresa gironina URH ja gestiona deu hotels

Acaba d'incorporar al grup l'Excelsior Lloret, de 45 habitacions i de tres estrelles, i el San Sebastián Playa, de quatre estrelles superior

URH & Co Hoteliers, empresa gironina dedicada a la gestió i explotació d'establiments hotelers, està en plena expansió i incorpora dos hotels més al grup: l'Excelsior Lloret i l'Hotel San Sebastián Playa de Sitges. Amb aquestes incorporacions, el grup gestiona deu establiments.

L'Excelsior Lloret, que és el darrer hotel que ha adquirit URH, és un establiment de tres estrelles, situat al passeig marítim de Lloret de Mar i, “tot i que està situat en una zona tranquil·la, és a pocs metres de la zona comercial i d'oci de la ciutat”. Disposa de 45 habitacions amb vistes al mar decorades amb un estil actual i minimalista, amb mobles moderns i balcó privat. L'hotel també ofereix als clients l'opció d'utilitzar un spa que inclou jacuzzi, sauna, bany turc, zona per practicar gimnàs i terrassa amb gandules.

El San Sebastián Playa és un hotel de quatre estrelles superior, està situat a primera línia de mar i les habitacions disposen de balcó privat. Disposa de diverses sales per fer tota mena de reunions i trobades que poden acollir des de sis persones fins a un màxim de 180.

URH gestiona diverses marques però també té la marca pròpia. De fet, a més de les darreres dues adquisicions, el grup té quatre hotels més amb la marca URH: el Molí de Mig, de Torroella de Montgrí –quatre estrelles–; el Ciutat de Mataró, de Mataró –tres estrelles–; el Palacio de Oriol, de Santurce (Bilbao), i el Balagares, situat al municipi de Corvera de Asturias (Astúries).

Els altres quatre establiments hotelers del grup, tots de quatre estrelles, són el Double Tree by Hilton Girona i el Double Tree by Hilton Hotel-Spa Empordà, de Gualta; l'AC Hotel Palau de Bellavista by Marriott, de Girona, i el Hilton Garden Inn Málaga.

LA FRASE

El de Lloret és el darrer que s'ha incorporat. Al juny s'hi van afegir el de Màlaga i el de Sitges
URH & CO Hoteliers
Amb el de Lloret tindrem sis hotels que el grup gestionarà amb la marca pròpia, URH


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia