Economia

Valeo compleix un mes de vaga indefinida

Els treballadors de Valeo continuen instal·lats davant la fàbrica de Martorelles (Vallès Oriental) després de gairebé un mes de l'inici de la vaga indefinida. El comitè està estudiant jurídicament si assistirà o no a la reunió que s'ha convocat per dilluns vinent amb l'empresa i la mediació de la Generalitat. Els representants dels treballadors no veuen clar començar una negociació si sobre la taula encara hi ha la decisió de traslladar la producció a Saragossa. Per la seva banda, el secretari general de CCOO, Joan Carles Gallego, va reclamar ahir a la Generalitat que “s'impliqui de manera contundent” en la defensa de la planta vallesana i “no miri cap una altra banda”.

El campament de vigilància de Valeo continua operatiu “dia i nit” per evitar el desmantellament de la fàbrica, tal com va recordar Gallego, durant la seva visita ahir, dijous. Valeo, dedicada a la fabricació de components de l'automoció, vol traslladar la producció a Saragossa. La plantilla, formada per 257 treballadors, s'hi oposa i avisa que la direcció està incomplint el pla industrial vigent fins al 2019.

Gallego va dir que no permetran “que l'empresa tanqui l'activitat a Martorelles per traslladar-la”. En aquest sentit, hi va afegir que “ara cal obrir negociacions”, i va demanar a la direcció que “tingui en compte el futur laboral dels treballadors”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]