Economia

Ontinyent organitza un fòrum d'ocupació i una àrea d'entrevistes de treball

Álex Rovira, Manuel Coloma, Javier Falcó i Alonso Merino intervindran en una activitat impulsada per la Diputació de València i la Cambra de Comerç

La Sala Gomis d'Ontinyent acollirà el proper dijous 1 d'octubre un fòrum d'ocupació que inclourà ponències de grans comunicadors, tallers i una àrea d'entrevistes de treball.

Es tracta d'una activitat gratuïta inclosa al “Fòrum Ocupació València 2015” que forma part del Programa Local de Recolzament a l'Ocupació desenvolupat per la Cambra de Comerç i la Diputació de València, cofinançat amb fons socials europeus, i que tindrà lloc en una selecció de 7 municipis valencians entre els quals es troba Ontinyent.

La jornada, que tindrà lloc entre les 9 i les 15.30 hores, començarà amb una benvinguda a càrrec del President de la Diputació de València i Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel president de la Cambra de Comerç, José Vicente Morata.

Acte seguit tindran lloc una sèrie de ponències i tallers que comptaran amb les intervencions del conegut empresari i escriptor Alex Rovira (“Creer, crear, lograr”); l'especialista en selecció professional Javier Falcó (“La búsqueda de trabajo 2.0, lánzate a la red”) ; l'expert en recursos humans Alfonso Merino (“como crear una marca personal para buscar empleo”); o l'entrenador de básquet i psicòleg Manuel Coloma (“Competencias y Actitudes críticas en la búsqueda de empleo “).

També es comptarà amb una taula rodona sobre les ajudes de les administracions a l'ocupació a la que intervindran el regidor Pablo Úbeda, Carolina Gómez (SERVEF) , Conxa García Ferrer (Diputació de València) i Silvia Ordiñaga (Cambra de València), per acollir finalment “l'espai networking” que servirà de punt de trobada entre els demandants d'ocupació i les empreses, que tindran l'opció de beneficiar-se d'ajudes i subvencions si finalment efectuen contractacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona
Javier Peña,
director de l’Escola Universitària de Disseny Elisava

“El disseny ha de posar l’usuari al centre, i aquest és avui el planeta”

Barcelona
Jaume Vilanova
President delegat del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya a Girona

“Amb un gestor administratiu el resultat obtingut serà el més beneficiós possible per al contribuent”

Quines són les grans empreses que atenen les urgències a Catalunya?

barcelona

365 Obrador vol captar altres públics amb noves marques

Barcelona

Datarmony inicia l’expansió internacional a Xile

Barcelona

El debat per internalitzar el servei, en suspens

barcelona
economia

Pacte a Freixenet per l’ERTO que afecta 615 treballadors

barcelona
economia

Puig s’estrena a borsa amb una pujada superior al 4%

barcelona