Economia

El Pallars contracta aturats de llarga durada

El Consell Comarcal del Pallars Jussà va formalitzar ahir els contractes amb catorze treballadors que participen en el programa Treball i Formació convocat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, que té com a objectiu ocupar persones aturades de 45 anys o més que han exhaurit la prestació i el subsidi per desocupació.

Aquests treballadors han estat contractats per un període de sis mesos i les feines es faran en tretze ajuntaments de la comarca que han demanat de participar en aquest programa.

Treball i Formació ofereix als destinataris experiència laboral en diverses tasques de caràcter públic i d'interès social, i alhora porta associada una part formativa de 90 hores que ajudarà els participants a millorar l'ocupabilitat.

Els treballadors són majoritàriament peons que duran a terme feines de neteja i desbrossament de camins, senders, barrancs, i també tasques de manteniment i conservació d'infraestructures municipals.

Aquest projecte també inclou la contractació d'una persona coordinadora del programa, que gestionarà els diferents processos que inclou, alhora que farà un seguiment i tutorització dels participants i, finalment, durà a terme una prospecció entre les empreses del territori per promoure la inserció laboral d'aquests treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia