Economia

El port de la Ràpita no rebrà vaixells de creuer turístics aquest estiu

El port de Sant Carles de la Ràpita no rebrà enguany l'escala de cap vaixell de creuer turístic, segons Ports de la Generalitat. El port rapitenc es va estrenar el 2014 com a destinació per als creueristes del vaixell Star Flyer, de la companyia Star Clipper. L'estiu passat, aquesta companyia va fer sis escales al port rapitenc, amb un total d'un miler de passatgers i un impacte econòmic de 60.000 euros. Enguany, però, Star Clipper no ha inclòs el port de la Ràpita en la seua ruta, tot i que els clients estan satisfets amb les instal·lacions portuàries i el producte turístic que s'ofereix a les Terres de l'Ebre. “És un tema empresarial, molts usuaris de la companyia repeteixen i es programen rutes diferents”, va afirmar ahir l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós.

Ports de la Generalitat, l'Ajuntament de la Ràpita, el Patronat de Turisme de la Diputació i la Cambra de Comerç de Tortosa continuen treballant en la promoció del port rapitenc. De fet, aquesta setmana el port de la Ràpita es promociona, amb els de Palamós i Roses, en la fira de creuers Seatrade de Florida. “Tenim converses amb diferents companyies”, va dir Caparrós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia