Economia

economia

reconeixement institucional

Dotze establiments gironins, Premis Nacionals

L'Ajuntament de Ripoll rep també el premi a la millor gestió pública

Un total de dotze establiments comercials de les comarques gironines i l'Ajuntament de Ripoll van rebre ahir al vespre els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial, que atorga el govern de la Generalitat i que enguany ha arribat a la setzena edició en un acte al Palau de la Generalitat, amb la presència del president, Carles Puigdemont, i altres càrrecs del govern català. Els premis són el reconeixement del govern a les iniciatives més innovadores del comerç urbà. També va ser guardonat el president de l'Associació de Pastissers Artesans de la demarcació de Girona, i vicepresident de la Federació Catalana de Pastisseria de Barcelona, Josep Costa i Giralt, que va rebre un reconeixement especial a la trajectòria i contribució al prestigi del sector.

Els establiments de Sant Hilari Sacalm Calçats Comas, Farmàcia Broto, Granja Tívoli i Pastisseria Torrent Ca l'Enric van rebre el premi als establiments centenaris. També van rebre aquesta distinció Ca la Llúcia, de Ripoll; la carnisseria Can Negre, de Santa Coloma de Farners, i la joieria i rellotgeria Puigferrer, d'Olot.

Així mateix, es va guardonar amb el premi d'establiment centenari amb 150 anys d'història les Drassanes Sala, de l'Escala; la Merceria Casa Tenas, d'Olot; la pastisseria Fornés, de Sant Hilari Sacalm; la Pastisseria Piferrer, d'Anglès, i la Sabateria Cama, de Palafrugell.

Pel que fa a l'Ajuntament de Ripoll, guardonat amb el premi a la millor gestió pública, se li reconeix el projecte de promoció comercial i turística del centre històric i monumental de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia