Economia

Abacus obre establiments a Figueres i Blanes

Han suposat una inversió de 140.000 euros i crearan cinc nous llocs de treball

Amb aquestes dues obertures la cooperativa ja disposa de cinc botigues a la demarcació

Abacus Cooperativa obrirà les portes de dos nous establiments a Figueres i Blanes. La posada en marxa ha suposat una inversió de 140.000 euros i implicarà la creació de cinc nous llocs de treball. La nova botiga Abacus de Figueres s'ubicarà a l'interior del Caprabo del carrer Dama d'Aragó, i ocuparà una superfície de 200 m². L'obertura es farà dijous vinent i aquest establiment se suma al que la cooperativa ja té a la plaça del Gra d'aquesta ciutat.

Pel que fa al de Blanes, que ja va obrir dimecres passat, també és a l'interior del Caprabo, al número 14 del carrer ses Falques i ocupa una superfície de 221 m². Aquest serà el primer Abacus a la comarca de la Selva.

Les dues botigues comercialitzaran productes de papereria, llibres infantils i per a adults, joguines, manualitats i tecnologia i són el quart i cinquè establiment de la cooperativa a la demarcació, que se sumen als que ja té a Girona, Figueres i Olot. Aquests nous establiments són fruit de la col·laboració entre Abacus i Caprabo. Prèviament, Abacus ja havia obert un establiment a L'Illa Diagonal de Barcelona i al Montserrat Centre d'Abrera. Amb aquestes dues noves botigues, la xarxa d'Abacus cooperativa ja té 44 botigues i avança en la consolidació de la seva xarxa.

Abacus Cooperativa va tancar l'exercici del 2015 amb un increment en les vendes del 5% i uns ingressos de 86,35 milions d'euros –destaca el bon comportament del llibre, especialment infantil i juvenil–. Recentment, la cooperativa ha presentat el seu pla estratègic per als pròxims tres anys (2016-2018), segons el qual l'entitat preveu créixer un 13% fins al 2018 i superar els deu milions d'inversió.
A més, la cooperativa obrirà cinc noves botigues aquests tres anys.

LA XIFRA

86,35
milions d'euros
són els ingressos de la cooperativa Abacus al tancament de l'exercici 2015


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]