Economia

agricultura

verema

La DO Empordà preveu una anyada de molta qualitat

El període de sequera extrema de l'estiu ha fet que la producció sigui lleugerament inferior a la de l'any passat

Els cellers empordanesos han iniciat aquesta setmana la verema

Els cellers de la deno­mi­nació d'ori­gen Empordà han començat aquesta set­mana la verema, collint aquests dies les vari­e­tats més pri­me­ren­ques. Ara per ara i si el temps no ho espat­lla, pre­ve­uen una anyada de “molta qua­li­tat” –pot ser que sigui una d'aqu...

LES FRASES

Venim d'una primavera humida i d'un estiu sec i això fa que la producció no sigui elevada
Toni Roig
PRESIDENT DE LA COMISSIÓ TÈCNICA DE la do empordà
La tendència dels cellers de la DO és incorporar-se a la producció integrada, un primer pas cap a l'ecològic


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.