agricultura
verema
La DO Empordà preveu una anyada de molta qualitat
El període de sequera extrema de l'estiu ha fet que la producció sigui lleugerament inferior a la de l'any passat
Els cellers empordanesos han iniciat aquesta setmana la verema
Els cellers de la denominació d'origen Empordà han començat aquesta setmana la verema, collint aquests dies les varietats més primerenques. Ara per ara i si el temps no ho espatlla, preveuen una anyada de “molta qualitat” –pot ser que sigui una d'aqu...
LES FRASES
Venim d'una primavera humida i d'un estiu sec i això fa que la producció no sigui elevada
Toni Roig
PRESIDENT DE LA COMISSIÓ TÈCNICA DE la do empordà
La tendència dels cellers de la DO és incorporar-se a la producció integrada, un primer pas cap a l'ecològic
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.