Economia

La DO Empordà tindrà més raïms però més petits aquest any per la sequera dels últims mesos

Els pagesos avisen que han avançat la collita per les incursions dels senglars

Els cellers de la DO Empordà tenen més raïms però més petits aquesta verema a causa de la sequera dels últims anys. Això fa que el volum total de raïms que preveuen collir serà aproximadament el mateix que l’any passat. Aquesta setmana molts viticultors han començat la verema i esperen que s’allargui fins a l’octubre. Des de la DO Empordà afirmen que la temperatura dels últims dies en què les nits són més fresques van més bé per la maduració del fruit i creuen que si els propers dies plou, encara anirà millor. De tota manera, alguns dels productors han avançat la verema perquè els porcs senglars se’ls menjaven els raïms. Des de la DO apunten que aquest és un problema que cada any es fa més gran i demanen posar-hi solució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L’empleat sènior, la resposta a la falta de professionals

Barcelona

Dona i gran, la doble barrera per emprendre

barcelona
Sara de la Rica
Catedràtica d'Economia de la Universitat del País Basc

“La discriminació per edat és un fet provat en el mercat de treball”

barcelona
Mons Badia,
presidenta del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB)

“El respecte pel medi ambient fomenta el creixement econòmic”

Barcelona
ECONOMIA

Puja la despesa dels turistes a les comarques de Barcelona

Barcelona

Canmartex potencia l’R+D en les noves teixidores

Argentona (Maresme)

Ferrimax prepara el talonari i l’organització per créixer

Sant Fost de Campsentelles
economia

El BBVA presenta oficialment l’OPA al Sabadell en les condicions previstes

barcelona
ECONOMIA

La nova marca turística de Santa Susanna distingeix la sostenibilitat i la innovació

SANTA SUSANNA