Economia

economia

L’Ajuntament de Figueres inicia el desenvolupament de nou sòl industrial

La junta de govern local de Figueres va acordar dimecres contractar la redacció de l’avanç de pla parcial del sector Industrial Nord a l’empresa Reverendo -Ginesta Arquitectes Associats, SLP. L’objecte del contracte és la redacció de l’avanç de pla parcial urbanístic del sector Industrial Nord (SUDi 2) previst al Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Figueres. Aquest pla parcial és necessari per possibilitar el desenvolupament industrial al nord del terme municipal, a l’entorn de les indústries ja existents, i per fer-lo compatible amb la concreció dels enllaços viaris del sector i amb la reserva d’espais per a equipaments de serveis tècnics, vinculat amb la necessitat d’instal·lació d’una nova depuradora, segons el Pla Director de Figueres de Serveis, SA.

L’àmbit del sector té una superfície total de 280.438,04 metres quadrats, amb un sostre màxim segons planejament de 185.080,11 metres quadrats. Els seus usos principals seran d’indústria i sector terciari, essent compatible també amb usos comercials. Segons fonts municipals, amb aquest encàrrec s’inicia el procés per dotar la ciutat de nou sòl industrial, una de les línies estratègiques municipals per a diversificar l’estructura econòmica local, dins el nou horitzó d’oportunitats per les noves infraestructures que reforçaran la posició geoestratègica de Figueres i la seva àrea urbana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia