Economia

ECONOMIA

Palafolls crea una regidoria de Turisme per promocionar els atractius locals

Palafolls fa un pas endavant per promocionar els valors i els atractius locals de cara a l’exterior amb la creació de la primera regidoria de Turisme. Fins ara aquesta tasca es duia a terme des de l’àrea de Promoció Econòmica, però el govern encapçalat per ERC considera que cal impulsar específicament el potencial turístic de la població. En concret, el nou departament permetrà ampliar les accions i, al mateix temps, optar a més subvencions i ingressos centrats en la promoció del municipi. Entre les diferents actuacions previstes hi han accions centrades en el patrimoni cultural i arquitectònic i les festes i tradicions populars; la promoció de l’Anella de la Salut, seguint els objectius de desenvolupament sostenible; el posicionament de Palafolls adherint el poble a diferents marques, col·lectius i grups de treball de tipus turístic; els treballs per a la millora i optimització d’instal·lacions i espais esportius que fomentin el turisme esportiu sostenible i la participació en fires i salons turístics a nivell autonòmic, estatal i europeu, per mitjà de representació comarcal, provincial o general,entre d’altres.

Al capdavant de la nova àrea hi haurà la regidora Silvana Ballbè, que en declaracions a Ràdio Palafolls, va lamentar que fins ara es comptava amb moltes propostes i iniciatives per desenvolupar però que no es podien materialitzar per falta de finançament. “Amb la regidoria creada, es tindrà un pressupost propi i es podran ampliar les accions”, va assegurar a l’emissora municipal.

Algunes de les primeres idees que s’han posat sobre de la taula són l’explotació del Castell de Palafolls i del patrimoni del municipi, així com diverses activitats previstes al voltant del riu Tordera o les botigues de l’outlet social que funcionen des de fa anys al municipi gràcies a la col·laboració de diferents empreses i la Fundació Molí d’en Puigvert que treballa per a la reinserció laboral de persones amb malalties mentals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia