Economia

economia

Casa Tarradellas inverteix 25 milions en un segon molí propi

Casa Tar­ra­de­llas ha inver­tit 25 mili­ons d’euros­per posar en marxa un segon molí propi, que per­met mol­dre 12,5 tones de blat per hora. Amb les dues ins­tal·laci­ons, la com­pa­nyia ara té la capa­ci­tat de molta de fins a 30 tones. En un comu­ni­cat, Casa Tar­ra­de­llas explica que el nou molí rea­litza un procés de cura “única” del blat, des de la neteja fins a la recepció i ajust de la mes­cla de fari­nes necessària per a cada recepta, i el seu poste­rior emma­gat­ze­matge.

Es tracta d’un molí d’última gene­ració, amb una superfície de 1.800 m². El nou espai també inte­gra un nou cen­tre de recerca dedi­cat a l’estudi i selecció de fari­nes. El seu procés de pro­ducció per­met una traçabi­li­tat com­pleta, que va des del cul­tiu del blat fins a l’ela­bo­ració del pro­ducte final.

La com­pa­nyia de piz­zes va inau­gu­rar el 2010 el seu pri­mer molí, que té una capa­ci­tat de mol­dre 18 tones de blat per hora. Aquesta aposta va con­ver­tir l’empresa en l’únic ela­bo­ra­dor de pizza a Europa amb molí propi. A més, dis­posa d’un magat­zem de blat de 3.000 m² amb capa­ci­tat per a 30.000 tones de blat, que li per­met ges­ti­o­nar les matèries pri­me­res, asse­gu­rant una major esta­bi­li­tat en el sub­mi­nis­tra­ment i que la farina esti­gui dis­po­ni­ble en tot moment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia