Restaurants

En res­tau­ració, els pro­duc­tes des­ta­cats són el fons fosc i uns cilin­dres de carn com­pacta que ano­me­nen «ruls». El fons fosc és un brou fet amb ossos de vede­lla, ver­du­res i porto, i mol­tes hores de foc. El resul­tat, que intenta llui­tar con­tra con­cen­trats, pas­ti­lles i cre­mes de llet, és un brou que ajuda a res­sal­tar els plats i aca­bar les sal­ses. Amb els cilin­dres es vol ofe­rir diver­sos tipus de carn amb una mesura estàndard. Tenen cilin­dres de galta de vede­lla, de cua de bou i de peus de porc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.