Economia

SANT GUIM DE FREIXENET

El Pastoret, premi a la innovació tecnològica

L'empresa d'elaboració de làctics El Pastoret de la Segarra ha rebut el Premi a la Innovació Tecnològica que atorga el departament d'Agricultura. El guardó ha estat concedit en la modalitat d'empresa agroalimentació per la seva implantació de processos de transformació i conservació de productes agraris. El Pastoret ha ampliat recentment la planta i ha llençat al mercat una nova línia de postres làctics. La societat de transformació de sucs Edoa 1446, del Segrià comparteix el premi amb la segarrenca per les innovacions en els processos productius, ja que produeix cireres fora de temporada en hivernacles escalfats a partir de biomassa.

Dues empreses lleidatanes més han estat les finalistes dels guardons. Embotitst Estamariu, de la Seu d'Urgell, pels seus productes artesans de muntanya, com la donja i la bringuera; i Sargaires d'Almacelles, una explotació ramadera que fa venda directa al detall i alimenta tot el bestiar a la mateixa explotació a partir de nous cultius.

E.P.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Compradors d’or, paranoics o assenyats?

Barcelona

El negoci de les caixes fortes reneix

barcelona
Ruben Sans
President de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC)

“L’empresari segueix veient-se com una figura negativa”

Barcelona
DE MEMÒRIA

Línies d’ultramar (1906)

PROFESSOR DE POLÍTICA ECONÒMICA DE LA UB (1967-2016)
Tecnologia

La Mobile World Capital vol lluir “el llegat” que deixa el MWC

Barcelona

El mercat posa a prova la joiera responsable

barcelona
Contra xifrada
Jordi Garriga Riu

L’actiu de la natura

Floox ja té al mercat el seu carregador ràpid compacte

L’Hospitalet de Llobregat
Informació especial

Zentinel MDS, l’‘start-up’ que ajuda a digitalitzar la maquinària antiga