Economia

gandesa

El Motorland beneficia les Terres de l'Ebre

El circuit de motos d'Alcanyís té un impacte positiu en el turisme del territori

La consolidació del circuit Motorland d'Alcanyís, que celebrarà durant els propers sis anys el Gran Premi d'Aragó de MotoGP, obre una gran oportunitat al sector turístic de les Terres de l'Ebre. Per iniciativa de l'empresa de transports Hife, s'han iniciat contactes de col·laboració entre els responsables del circuit i representants ebrencs per “aprofitar les sinergies” que suposa formar part del radi d'impacte turístic del circuit. Motorland senyalitzarà l'accés al circuit per la carretera entre Xerta i Horta de Sant Joan i s'aconsella que els empresaris turístics especifiquin a les seves webs la proximitat al circuit.

Durant la celebració del Gran Premi d'Aragó de MotoGP del setembre passat, molts establiments turístics de la Terra Alta es van omplir amb els més de 100.000 visitants atrets pel Motorland. Les expectatives que ha generat la proximitat del circuit amb les Terres de l'Ebre han anat creat vincles entre els responsables del circuit i els agents polítics i econòmics del territori que es van consolidar amb una visita oficial el dimecres passat. Al circuit d'Alcanyís, s'hi celebraran enguany 32 curses. Per al seu director gerent, Tomé Alfonso, és important aprofitar l'impacte turístic que tenen les instal·lacions en un radi de població que emmarca les Terres de l'Ebre: “El que volem és esquitxar el territori i que moltes poblacions es puguin beneficiar del Motorland com a pol d'atracció”. Alfonso recomana que els empresaris turístics estiguin molt presents a internet ja que els aficionats de les motos arriben des de diversos països i organitzen el viatge a través de la xarxa. Per aquest motiu, una de les primeres iniciatives a què també s'ha compromès el circuit és senyalitzar la ubicació des de l'Ebre a través de la carretera entre Xerta i Horta de Sant Joan. Molts visitants al Motorland valoren actius de la zona com les carreteres amb poc trànsit, els paisatges, la gastronomia i el patrimoni cultural i històric.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.