Economia

hostalric

Els veïns triaran entre 50 propostes pel pressupost

Els veïns d'Hostalric podran triar iniciatives per incloure al pressupost municipal a partir d'una cinquantena de propostes. El Consell de Poble va avaluar ahir les 150 propostes presentades, i la comissió permanent del pressupost participatiu va donar llum verd a més d'una cinquantena.

Ara, tots els veïns rebran una butlleta de votació amb les iniciatives acceptades per poder dir quines prefereixen, ja sigui perquè els agrada més o perquè les consideren més necessàries. Del 15 al 31 de juliol es podrà votar presentant la butlleta a les oficines municipals. I l'1 de setembre es publicaran les propostes que hagin estat acceptades al pressupost. Els veïns poden decidir iniciatives a partir d'una partida assignada de 25.000 euros.

La figura del pressupost participatiu permet que sigui la gent la que, directament, triï com vol gastar una part dels diners dels què disposa l'Ajuntament, mitjançant l'aportació de propostes i votant-les.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.