Economia

PROMOCIÓ

Dotze joves han participat en el cinquè projecte Empresa a Celrà

Dotze empreses de Celrà o del voltant i dos ajuntaments, el de Celrà i el de Sant Jordi Desvalls, han col·laborat en la cinquena edició del projecte Empresa, amb el qual la Generalitat, l'Ajuntament de Celrà i l'institut del poble volen combatre l'abandonament dels estudis de joves d'ESO de l'institut. A Celrà, el projecte du el nom de projecte Singular i ajuda els joves a insistir en la formació i a no defallir en els estudis, expliquen des de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament celranenc.

Amb aquest programa, els joves de 15, 16 i 17 anys han estat tres dies a la setmana (dilluns, dimarts i dijous) de les nou del matí a la una del migdia en empreses per conèixer l'entorn laboral. El 90% dels joves que han passat pel programa des del 2007 han continuat estudiant, ja sigui cicles formatius de grau superior o de grau mitjà, i així no han deixat de formar-se. El projecte va començar fa anys, amb l'anterior govern municipal (Entesa-CiU).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.