Economia

S'hi fa a Banyeres el I Fòrum de creixement empresarial

Té lloc a la Casa de Cultura d'aquesta vila entre les 18 i les 20 hores de dijous 30 de maig

L'assessoria Legis Consultores & Abogados, l'Ajuntament de Banyeres de Mariola, el CEEI d'Elx i l'Associació Patronal Terciari Avançat organitzen el dijous 30 de maig el I Fòrum de creixement empresarial que tindrà lloc a la Casa de Cultura d'aqueixa localitat de 18 a 20 hores.

Entre els seus principals objectius hi figuren aspectes com l'oportunitat d'obrir nous mercats en el panorama internacional, adquirir nous coneixements en les estratègies d'internacionalització, així com conèixer les possibilitats d'ajudes, finançament i subvencions amb la finalitat de poder aconseguir les metes propostes.

Les xerrades, a càrrec del director de Oftex, Pablo O. Gómez, i José Javier García Zamora, de CEO en Subvenciona by Giesa, estan adreçades a empresaris, càrrecs directius, responsables dels departaments d'internacionalització i totes aquelles persones que tinguen inquietuds en el mercat exterior. Les inscripciones poden efectuar-se en l'agència de desenvolupament local (ADL), o bé en Legis Consultores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.