Economia

RESTAURACIÓ

El celler restaurant Mams fa un any

El celler restaurant Mams, “espai gastroanímic” d'Arbúcies, ha celebrat el seu primer aniversari amb una festa que es va fer dijous al mateix local. Els actors Rafel Faixedas i Carles Xuriguera, juntament amb el cuiner Raül Cuadras, van impulsar el primer celler restaurat de Catalunya on el 100% dels vins que s'ofereixen són catalans. És un restaurant de tapes combinat amb un celler i també un espai dedicat al menjar per emportar. L'oferta gastronòmica de Mams vol ser una cuina “senzilla i d'arrel” i, segons Cuadras, amb les noves tècniques busquen “aplicar conceptes més moderns per millorar cada elaboració, tenint en compte que la qualitat i el gust han de ser el més important del resultat final”. A més de la festa, Mams va portar
a Arbúcies, el cap de setmana passat, la fira Vitour, el festival anual que la Guia de Vins de Catalunya organitza des de fa dos anys a Barcelona.

B. DOMÍNGUEZ



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
EMPRESA

Roger Viusà deixa el Plaça del Vi 7 a mans dels germans Roca

GIRONA

La farmacèutica Esteve inverteix 100 milions en una nova planta a Celrà

CELRÂ
economia

Cinquanta contribuents sumen un deute amb la Hisenda catalana de més de 83 milions

barcelona
economia

Criteria dobla la seva participació a Telefónica amb l’objectiu de ser el seu primer accionista

barcelona
EMPRESA

Scalpers obre avui les portes d’un nou ‘outlet’ a Llagostera

LLAGOSTERA

El càmping la Ballena Alegre vol ser referent de turisme regeneratiu

SANT PERE PESCADOR
Transport

Air China torna a connectar Barcelona amb Xangai

Barcelona
ECONOMIA

L’enogastronomia, el més valorat pels turistes del Maresme

Mataró
ECONOMIA

Matadepera té l’índex socioeconòmic més alt dels municipis de més de 500 habitants

Barcelona