Economia

COMERÇ

Grup Miquel i Valvi obren tres establiments Spar

Ahir es va inaugurar un supermercat al carrer Ciutadans de Girona

Miservi, societat creada conjuntament per Valvi Supermercats i Grup Miquel, continua l'expansió de la seva xarxa d'establiments Spar amb l'obertura de tres supermercats més a Fornells de la Selva, Girona i Sant Boi de Llobregat, que generen 20 llocs de treball. Amb aquestes inauguracions, Miservi disposa de 27 establiments a la demarcació de Girona, el Maresme i el Barcelonès.

El primer dels establiments va obrir la setmana passada. Està situat a Fornells de la Selva, té 275 m² de sala de vendes, una plantilla de 5 treballadors i peixateria al detall.

El segon supermercat es va inaugurar ahir al matí i està situat al Barri Vell de Girona, concretament al número 15 del carrer Ciutadans. Té una superfície de 194 m² i dóna feina a 6 persones. Disposa de seccions de carnisseria i fleca i, segons explica el vicepresident del consell d'administració de Valvi Supermercats i Miservi, Eduard Vidal, és un establiment pensat tant per al turista que passeja per la ciutat com per al veí de la zona. “Per això hem fet un supermercat amb dues parts, una amb la secció impuls –celler, beguda freda, entrepans i pizzes, i cafè, entre altres productes– i la part més tradicional del supermercat amb carnisseria al detall per a la gent d'aquí”, va explicar ahir.

El tercer dels establiments és un centre Spar situat a Sant Boi de Llobregat, de 271 m² de superfície, on el client pot trobar secció atesa de carnisseria i fleca pròpia i que té 9 treballadors.

Miservi va néixer amb la finalitat de reunir els punts de forts de les companyies associades: la distribució a l'engròs de Grup Miquel i l'experiència i coneixement en la gestió directa de punts de venda de Valvi Supermercats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia