Economia

turisme

Sis hores per instal·lar el Vol Gastronòmic

L'Espai Vol Gastronòmic ja és a lloc. Ahir, de les set del matí a la una del migdia, els operaris van fer el trasllat i muntatge del mòdul —de vint metres de llarg i vint-i-vuit tones de pes— des d'una nau al carrer Barcelona fins al carrer Santa Clara, a tocar del pont de Pedra, damunt l'Onyar. S'hi estarà un any. El mòdul es va fabricar a Fornells de la Selva i dijous es va dur al carrer Barcelona, on es va fer el muntatge. Traslladar-lo d'aquest punt al centre de Girona només va costar vint minuts, però col·locar-lo sobre la base que s'ha construït i damunt la qual ja descansa no va ser tan senzill. A última hora, va haver-hi dificultats amb les branques d'un plataner que hi ha just al costat. Es va optar per tallar-ne algunes —fet que ahir el grup municipal de la CUP, obertament contrari al projecte, va denunciar–. El Vol es planteja més com “un espectacle gastronòmic que com un simple restaurant”, segons va explicar ahir el seu gerent, Enric Sucarrats. Normalment obrirà de dijous a diumenge, tot i que l'estrena es preveu per dimecres que ve. Si hi ha grups que el reservin, també s'obrirà altres dies de la setmana. El preu de cada menú és de 65 euros. De moment s'han obert les reserves fins a mitjan octubre, i ja hi ha una ocupació del 70%. Els cuiners aniran canviant. Per ara, ja n'hi ha de confirmats una vintena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.