Economia

Referents en enologia i cuina, reunits a Riudellots

Un acte de reconeixement a Jaume Font Estival, creador i impulsor de la Llotja de Regisa, i a Joaquim Nadal, pel seu suport al projecte, va servir per inaugurar la dinovena edició de les jornades tècniques de gastronomia de la Llotja de Xarcuteria Regisa. Aquesta trobada, que va néixer com un fòrum professional per a xarcuters i carnissers, ara és un esdeveniment que reuneix cuiners, sommeliers, caps de sala, pastissers i altres professionals del sector de la cuina i la restauració.

La jornada d'ahir va incloure un taller de formatges a càrrec de Marta Medrán, una sessió per a xarcuters dirigida per Pep Climent i la presentació de carn Wagyu, per Eduard Sánchez i Carlos Trujillo.

Avui es repetiran algunes conferències i es farà una sessió de capacitació per a cuiners i restauradors, amb Víctor Gómez, i un taller de xocolata amb Valrhona i productes de Cap Fruit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia