Laporta: «Les lesions, una adversitat»

Joan Laporta manté una bona relació amb el president de l'Atlético de Madrid, Enrique Cerezo, per la qual cosa no és estrany que tot i la primera derrota en la lliga, deixés clar que si tocava caure, ja anava bé haver-ho fet amb l'Atlético. «Estic trist per no haver guanyat, però content per la imatge que ha ofert l'equip. Prefereixo que siguin ells i no uns altres els que ens treguin la imbatibilitat, per l'estima que tenim a aquest club i la relació amb aquesta directiva.» A Laporta, per cert, li va fallar la memòria, ja que, volent ser optimista, va dir: «Sempre que perdem aquí, acabem guanyant la lliga», tot i que això no és cert.

Segons el president blaugrana, que va dinar amb Enrique Cerezo en un restaurant cèntric de Madrid, el resultat del partit d'ahir al Vicente Calderón hauria pogut ser un altre: «Hem tingut les nostres oportunitats, i els dos porters han fet un gran partit.»

Sempre en clau positiva, Laporta va voler aturar els discursos catastrofistes en afirmar: «Veig bé la situació del Barça. Hem de mirar que som els líders de la lliga, i això s'ha de remarcar, perquè continuem sent líders i depenem de nosaltres mateixos.» I posats a mirar la part negativa de tot plegat, el president tenia clar que «les lesions són adversitats que cal afrontar. La moral, però, continua estant alta».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.