Manu Torres

Defensa del Màlaga

«És millor pressionar-los a dalt que tancar-te al darrere»

Manu Torres ha jugat poc més de deu partits a primera, però avui s'enfrontarà per segon cop al Barça i a Messi. Sense arribar a revelar quins són els plans de Juan Ramón López Muñiz, el defensa andalús sí que reconeixia ahir que l'aposta del Màlaga al Camp Nou serà similar a la d'altres equips que últimament han posat el Barça contra les cordes: «Al Barça potser sí que és millor pressionar-lo a dalt que esperar-lo tancat al darrere, perquè llavors tens moltes possibilitats de perdre.» Per Torres, el Barça continua sent el millor equip del món «fins i tot quan no està al màxim, com succeeix ara». «El Barça és el que juga millor, el que fa un joc més tractiu, tot i que el Madrid ha millorat molt aquesta temporada i fa un futbol molt ràpid i directe», explica Torres.

Al Camp Nou, és molt probable que Torres torni a ser l'encarregat de marcar Messi. «Messi o Cristiano? A mi potser m'agrada més l'argentí. És dificilíssim aturar-lo; per defensar-lo, el que has de fer és intentar no perdre la concentració la primera vegada que et superi i mantenir la tranquil·litat», recomana el defensa, que la setmana passada va participar en una estada de la selecció espanyola sub-21 i que és un dels productes més esperançadors del planter del Màlaga: «Tant de bo tots els clubs confiessin en el planter com ho fa el Barça.»

Del partit de la primera volta, Torres destaca, sobretot, la dificultat que suposa jugar contra el Barça amb el resultat en contra. «Vam aguantar mitja hora, però quan el Barça marca i has d'anar a treure-li la possessió de la pilota, tot es fa molt complicat.» Un record que vol desvincular per sempre de la polèmica agressió del seu company Weligton: «Allò ja és un tema tancat. Ell és va equivocar i ja va demanar disculpes, no s'ha d'exagerar.»





Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.