preguntes

JORDI BASTÉ

Orfes de futbol

1.

CALIA
organitzar una final de copa en què al Camp Nou es va poder veure asseguda a la primera fila gent com Esperanza Aguirre, presidenta de la Comunitat Autònoma de Madrid? Era lògic que a un temple com el Camp Nou hi haguessin banderes amb l'àliga? Era necessari tot i que va ser una demanda feta expressament per la federació espanyola de futbol?

2.

QUI VA
ser el geni seguidor del Sevilla que va escriure una pancarta que es va poder veure al Camp Nou que posava: «Lopera, grábame ‘Los hombres de Paco'»? No vau observar per què es diu que l'afició de l'Atlético de Madrid és una de les millors del món?

3.

COM
és possible que encara moltes ràdios espanyoles rebategin l'estadi del FC Barcelona com a «Nou Camp» quan sempre s'ha dit «Camp Nou»? Per què costa tant dir el nom de l'estadi tal com és?

4.

PER QUÈ
hi ha la sensació al Barça i a la seva direcció esportiva que el fitxatge de Cesc Fàbregas o es tanca aquesta setmana que ve o es quedarà a l'Arsenal? Sabíeu que la capacitat de seducció d'Arsène Wenger per convèncer els futbolistes és il·limitada?

5.

ÉS
possible que algú de la precandidatura de Sandro Rosell s'hagi posat en contacte amb Rudy Fernández per fitxar-lo passant per sobre de Joan Creus, director esportiu de la secció de bàsquet, o és que el jugador de Portland està fart de la NBA i no sap com fer-ho per tornar a Europa i aprofita l'enrenou electoral mostrar la seva posició?

6.

SABÍEU
que el base de Vic Raül López ja és semifinalista de la superlliga russa de bàsquet amb el Kimkhi de Sergio Scariolo i que demà a les sis de la tarda comença el camí cap a la final enfrontant-se a l'Unics Kazan amb el factor pista a favor?

7.

COM
és possible que Luis Figo sigui tan nefast amb la premsa catalana, es comporti d'una manera tan mesquina i sigui incapaç de fer un gest de complicitat cap al barcelonisme? És veritat que podria anar a Madrid com un dels membres del grup de treball de qui serà, amb moltes possibilitats, nou entrenador blanc, José Mourinho?

8.

ÉS
una broma que la lliga de futbol de la temporada que ve pugui començar el 21 d'agost quan, a més, l'any 2011 no hi ha cap competició internacional de seleccions? 21 d'agost la lliga espanyola? Esperem que l'assemblea general de la lliga tiri marxa enrere en aquesta impresentable proposta.

9.

COM
és possible que José Mourinho hagi donat una entrevista a un mitjà madrileny com el Marca tres dies abans de la final de la Champions si no és que ja ho té firmat o que s'està oferint? Tant si guanya com si perd, no és una falta de respecte descomunal cap el club que el paga (l'Inter de Milà) i que l'ha situat com l'entrenador més ben pagat del món?

10.

SABÍEU
que un dels laterals que més agrada a Txiki Begiristain és César Azpilicueta, defensa de l'Osasuna? Podria ser un dels últims fitxatges que podria fer el director esportiu del Barça abans de plegar del càrrec?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.