El Barça de handbol es passeja davant d'un Karvina limitat

El Cifec Barcelona ha debutat a la Lliga de Campions amb una contundent victòria (20-35) davant el Banik Karvina, un rival inferior físicament que només ha pogut plantar cara en els primers 10 minuts del partit gràcies a la bona actuació del seu porter Marjanovic.

Els barcelonistes han jugat un bon partit amb un Noddesbo imparable en la posició de pivot, Jerome Fernández molt encertat en el llançament i els dos porters -Hvidt i Losert-, especialment intractables en els un contra un.

El Banik Karvina ha arribat a dominar en els primers compassos del partit encara que el seu avantatge al marcador mai ha passat d'un gol de diferència (4-3, min. 7). L'actuació dels porters ha marcat el desenvolupament de l'equip. Quan Kasper Hvidt ha començat a parar el Karvina ha caigut.

Jerome Fernández ha estat molt eficaç en el primer quart d'hora anotant quatre dels seus cinc llançaments cosa que ha permès agafar al Barcelona el comandament al marcador (6-8, m.16). Demetrio Lozano ha agafat el relleu en els llançaments i amb dos gols consecutius ha posay al seu equip quatre gols amunt (8-12, m. 22).

L'única crisi de joc dels homes de Manolo Cadenas ha estat aprofita pel Karvina per reduir les diferències (10-12, min. 24) però la seva falta de concentració en atac i les parades d'Hvidt han evitat que la coses fossin a més.

El Barcelona ha trobat en Nodderbo una sortida en atac i entre el pivot i els extrems Tomás i Juanín García han deixat el partit sentenciat abans del descans (11-18, min. 30).

El Karvina ha donat els seus últims cops de cua a l'inici del segon temps amb dos gols del pivot Indjic (15-21, min. 34) però la defensa 6-0 ha estat insuperable per als txecs que han abusat dels atacs pel centre i s'han oblidat d'intentar-ho pels extrems.

El Barcelona ha mantingut el seu alt nivell a la porteria quan Losert ha donat relleu a Hvidt i amb un parcial d'1-6 ha donat el partit per liquidat (18-30, min 48).

El canvi defensiu a 5-1 ha bloquejat definitivament el joc del Karvina que perdia pilotes constantment la qual cosa ha permès a Ugalde i Tomás donar-se un festí golejador al tram final del partit. Els txecs només han marcat tres gols en els 22 minuts finals.