Esports

Segon KO consecutiu fora de casa per al Reial Madrid

Jornada 24

Qui diu que no hi ha Lliga? En el moment d’escriure aquestes línies encara es jugava el Saragossa-Barça, però independentment del resultat de La Romareda el que ha quedat clar és que aquell sector del barcelonisme que apostava per una rendició incondicional hauria de fer examen de consciència, no només per espolsar-se de sobre una madriditis galopant, sinó per dubtar de la pròpia grandesa dels seus colors.
Almeria primer i el Ruiz de Lopera després. A Bernd Schuster se li quedava cara de pòquer quan Undiano Mallenco va xiular el final d’un partit en què el seu equip havia deixat escapar, amb tot a favor, una ocasió d’or per posar molta pressió sobre el Barça.

Al minut 6 Drenthe donava avantatge als blancs, però abans d’arribar al descans el Betis, en dues jugada calcades, va capgirar el marcador i va donar-li vida al campionat. Edú i Marc González havien deixat al descobert les vergonyes d’aquest pèssim defensor anomenat Marcelo, que no ha sapigut destorbar la rematada de cap dels dos atacants locals. En qualsevol cas, la titularitat del brasiler al Madrid té les hores contades després de la recuperació de Heinze.

Reserva de luxe
El tècnic blanc ha iniciat el partit convençut de la superioritat dels seus, fins al punt de començar sense un Van Nistelrooy, que finalment ha acabat sortint a la segona part. Però el Madrid ha perdonat les ocasions de què ha disposat durant una primera mitja hora d’insultant superioritat i, després de la reacció del Betis, s'ha vist incapaç de superar un rival replegat i sense fisures que va posar en dubte el seu joc.

No obstant això, Van Nistelrooy ha estat prop d’empatar en l’únic error dels bètics en defensa. Corria el minut 66 quan el holandés trencava el fora de joc, però la seva rematada s'ha estavellat al pal. Schuster ha acabat donant entrada a Higuaín i Balboa, però sense cap èxit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.