Esports

Rafa Márquez serà baixa a San Mamés

Futbol

L'absència de Rafa Márquez i el retorn d'Eric Abidal són les principals novetats de la convocatòria que ha confeccionat Frank Rijkaard per al partit que el Barça juga aquest diumenge a San Mamés.
El mexicà no s'ha recuperat de la contusió a la cama esquerra que es va fer contra el Vila-real i es queda sense viatjar a Bilbao. En canvi, Abidal sí que ha superat les molèsties del peu esquerre que li van impedir jugar el partit de Copa i ha entrat en una llista que completen Valdés, Pinto, Milito, Puyol, Xavi, Gudjohnsen, Iniesta, Zambrotta, Henry, Edmílson, Giovani, Messi, Deco, Thuram, Sylvinho, Oleguer i Bojan.

Rijkaard està molt content de l'actitud defensiva de l'equip, que fa quatre partits que manté la porteria a zero, però està preocupat per la falta de gol. I és que el Barça només n'ha marcat un en els últims tres partits.

Rijkaard ha aprofitat l'entrenament d'aquest matí per aclarir amb Deco les declaracions del portuguès, en què obria la porta a una sortida del club a final de temporada. "He parlat amb Deco i sempre hi ha una diferència quan una persona explica una història i agafes frases d'aquesta història. El missatge sembla diferent quan escolto les seves paraules, no passa res", ha afegit.

Més moviment
L'entrenador blaugrana ha demanat als seus jugadors més moviment en jugades sense pilota per crear espais davant la defensa contrària i ha explicat que als entrenaments estan assajant diferents opcions per poder superar la pressió rival i ser més efectius.

També ha parlat sobre la progressió de Leo Messi, que a poc a poc ha anat entrant a l'equip després de la lesió muscular que es va fer a mitjan desembre a Mestalla. Pel que ha comentat Rijkaard, l'argentí apunta a l'equip titular.

Per la seva part, Joaquín Caparrós també ha fet pública la convocatòria de l'Athletic Club. A banda de les baixes de Gorka i Etxeberria, per lesió, i d'Amorebieta, per sanció, el tècnic d'Utrera ha deixat fora Muñoz, Tiko, Murillo i Cuéllar.

La gran novetat és la presència d'Aitor Ramos, un jove davanter del planter basc que va tenir uns minuts contra l'Espanyol a la Copa però que encara no s'ha estrenat a la Lliga.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.